Skip to content
Politică

Ce spune Iohannis despre procesul cu ANI

Înalta Curte de Casație și Justiție a stabilit pentru joi, 25 septembrie, judecarea incompatibilității de care este acuzat prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis.

Liderul PNL transmite, prin intermediul unui comunicat de presă remis PSnews.ro, că este nevoie de o soluție cât rapidă în procesul cu ANI deoarece este o ”temă falsă folosită de contracandidații la alegerile prezidențiale”.

”Mă bucur că se dorește fixarea unui termen rapid pentru a rezolva o temă care este în mod fals folosită de către contracandidații mei la alegerile prezidențiale. Îmi exprim speranța ca odată cu clarificarea acestui subiect, campania electorală să nu mai fie viciată prin folosirea unor astfel de atacuri.

Din respect pentru cei peste două milioane două sute de români și familiile lor care au ales să mă sprijine în această campanie electorală, semnând pentru candidatura mea, consider că este nevoie din partea Înaltei Curți de Casație și Justiție de o soluție cât mai rapidă la această speță”, a transmis Iohannis.

1 comentariu la “Ce spune Iohannis despre procesul cu ANI

  1. Pacat ca domnul IOHANNIS–sas fiind nu a citit—GESCHICHTE DRAKULE WAJDE–era una dintre povestirile germane despre DRACULA VOIEVOD–care circulau in randurile populatiei sasesti din preajma SIBIULUI . Dar e de inteles–sasii au plecat—CASELE au ramas .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *