Ce spune Iohannis despre relația cu Băsescu

Candidatul ACL la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis, a ținut timp de câteva zile prima pagină a ziarelor după ce în presă au apărut mai multe imagini în care apărea BMW-ul lui Iohannis întrând la Vila Lac, vilă de protocol a președintelui Traian Băsescu.

De atunci au tot existat speculații cum că Iohannis ar fi fost la discuții cu Traian Băsescu. Klaus Iohannis a susținut continuu că nu a vorbit cu Băsescu din 2008, ca mai apoi să își schimbe replica și să declare că ultima întâlnire cu președintele ar fi fost în 2011, acum primarul Sibiul a declarat că ”relația cu Băsescu s-a răcit în 2008”.

”În 2008 s-a răcit (n.r. – relația cu Traian Băsesc), iar în 2009 s-a răcit de tot. Dacă atunci mi-a dat de ințeles că nu vrea cu mine eu am înțeles foarte bine mesajul. Am spus de mai multe ori: eu nu fac lucruri în politica anti-Băsescu, cum nu fac pro-Băsescu. Băsescu este vorba de istoria noastră recentă, istorie și nu viitor. Invatam din trecut”, a spus Iohannis la EuropaFM.

Vă reamintim că Traian Băsescu nu a declarat niciodată că nu s-ar fi întâlnit cu Iohannis și a numit-o ”posibila întâlnire”.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: