Skip to content
Politică

Ce spune Ion Iliescu despre Ponta, Iohannis și Meleșcanu

Fostul președinte Ion Iliescu a creionat un profil al candidaţilor la alegerile prezidenţiale. Fostul preşedinte îi recunoaşte seriorizatea lui Klaus Iohannis, dar îl consideră lipsit de experienţă. Victor Ponta ar fi prea impulsiv, dar de vină este tinereţea. Iar candidatura la preşedinţie a unui şef de servicii nu este o noutate, a comentat el despre prezidenţiabilul Teodor Meleşcanu.

Fostul preşedinte Ion Iliescu a explicat de ce nu îi dă lui Klaus Iohannis şanse în lupta pentru Cotroceni

„E un om cu anumite date, seriozitate… Eu l-am cunoscut la Sibiu, ca primar (…). Îi lipsește experiența la acest nivel, una este experiența de primar de succes și alta este cea de activitate politică în fruntea unui partid, ca activitate administrativă la nivel guvernamental”, a spus Ion Iliescu, citat de Digi24.ro

Cât despre Teodor Meleşcanu, Ion Iliescu nu consideră candidatura fostului şef al SIE neobişnuită.

„Nu este o originalitate românească, Bush a fost un șef de servicii de inteligență, nu e o noutate”, spune fostul șef de stat.

Preşedintele de onoare al PSD l-a caracterizat pe Victor Ponta în contextul declaraţiilor pe care acesta le-a făcut privind scandalul Lukoil şi care au atras criticile Consiliului Superior al Magistraturii.

„Vârsta se trădează, e un om mai impulsiv, mai tânăr, dar un baiat inteligent și eu am încredere că știe să învețe si din asemenea momente”, spune Ion Iliescu.

3 comentarii la “Ce spune Ion Iliescu despre Ponta, Iohannis și Meleșcanu

  1. Da Bush a fost sef de informatii dar nu a avut voie sa candideze 5 ani pe cind la noi nu conteaza
    Si ma intreb si eu ce mai cauta acest om in libertate
    Pe cind procurorul general va da drumul la dosar ca de la CEDO primim condamnari

  2. inca o data se confirma varsta nu este un impediment doar daca esti prea tanar cum zice domnul iliescu deci succes domnule melescanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *