Skip to content
Politică

Ce spune Kelemen Hunor cu privire la condamnarea lui Nagy Zsolt

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, consideră că fostul ministru al Comunicaţiilor Nagy Zsolt a fost nedreptăţit în urma condamnării la închisoare, susţinând că acest caz nu este unul de corupţie, întrucât nu s-a găsit nicio dovadă împotriva sa, informează Realitatea.net.

Kelemen Hunor a declarat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, la gala de aniversare a 25 de ani de la înfiinţarea UDMR desfăşurată la Teatrul Maghiar, că din stenogramele înregistrate cu ocazia convorbirilor purtate de alte persoane s-au tras concluzii cu privire la cazul lui Nagy Zsolt şi în baza acelor stenograme a fost condamnat fostul ministru.

„Mai există cazul lui Nagy Zsolt, care a fost nedreptăţit şi condamnat la închisoare. Libertatea înseamnă altceva pentru Nagy Zsolt. Trebuie să fie un lucru foarte clar, cazul lui nu este un caz de corupţie, nu există nicio dovadă împotriva sa, nu s-a privatizat nicio firmă de stat pe vremea lui. Din stenogramele înregistrate cu ocazia convorbirilor purtate de alte persoane s-au tras concluzii cu privire la cazul lui şi în baza acelor stenograme a fost condamnat Nagy Zsolt. El are nevoie de sprijnul nostru, de solidaritatea noastră. Cu siguranţă nu va renunţa la lupta pentru adevăr, nici noi nu trebuie să renunţăm la lupta pentru adevăr”, a spus Kelemen.

Foştii miniştri Codruţ Şereş şi Zsolt Nagy au fost duşi, marţi, de la Poliţia Ilfov la Penitenciarul Rahova, unde au fost încarceraţi după ce au fost condamnaţi definitiv de instanţa supremă la 4 ani şi 8 luni, respectiv 4 ani de închisoare, în dosarul privatizărilor strategice, alături de alte persoane.

Sursă foto realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *