Skip to content
Politică

Iohannis dă cărțile pe față despre o posibilă colaborare cu PSD

" "

După ce secretarul general al PNL, Marian Petrache a explicat că prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, va coabita 100% cu VIctor Ponta, președintele PNL a explicat chiar el cum stă situația.

Prezidențiabilul Alianței Creștin Liberale, Klaus Iohannis, a fost întrebat în ce condiții ar colabora cu PSD, în condițiile în care candidatul PSD, Victor Ponta, este adversarul principal la alegerile din această toamnă.

" "
" "

”Partidul Social Democrat este adversarul nostru în aceste alegeri prezidenţiale, exponentul unui sistem corupt, condus de baroni, aşa-zişi oameni de stânga. Este exclusă o alianţă cu PSD. Noi am construit un mare partid de dreapta, noul PNL, care se opune stângii.

Ar fi ridicol să vorbim acum despre o alianță cu Partidul Social Democrat, în condițiile în care abia am părăsit o asemenea alianță pentru că PSD s-a dovedit a fi același partid din trecut, nereformat și incapabil să-și respecte angajamentele.

Obiectivul nostru este să înlăturăm PSD de la guvernare, nu să facem alianță cu el și să asigurăm 10 ani de guvernare de dreapta”, a declarat Klaus Iohannis într-un interviu acordat Titanul.ro.

" "

2 comentarii la “Iohannis dă cărțile pe față despre o posibilă colaborare cu PSD

  1. Bai Iohannis vezi ca te cearta Voiculescu daca nu te impaci cu fratele tau de furat si nu formati acum USL-ul pana nu intri intr-o dezbatere cu Udrea si te face praf si pe tine si pe chiorete ala care e fata preferata de toti baronii. Eu stiu ca tie iti place sa vinzi copii mai independent dar acum nu mai poate fi cazul din moment ce ai ales sa te intreci cu Udrea !!! Iti bate procesul cu ANI la usa bai Klaus… probabil d-aia nu mai poti sa dormi bine noaptea si de paranoia ce esti mergi numai cu BMW-ul ala blindat :))) stai linistit ca daca te aliezi sau nu cu Po(a)nta tot o sa pierzi si probabil ca o sa iti iei si tu masina din programul „PRIMA MASINA” ca BMW-ul o sa aibe sechestru. Pune-ti vorba buna la chioru ala sa lanseze programul „PRIMA SHAORMA” ca o sa iti fie foame si nu o sa mai ai niciun ban din copii aia vanduti x_x

  2. pai normal nu au furat astia 10 ani zise iohanis nu tre sa furam si noi acum…. poporul????????…..se descura ei cum poate…. noua sa ne fie bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *