Skip to content
Politică

Ce spune Klaus Iohannis despre vizita lui Iulian Chifu la sediul din Modrogan

Liderul PNL, Klaus Iohannis, a declarat, sâmbătă, la Braşov, despre vizita lui Iulian Chifu la sediul central al ACL din Aleea Modrogan. Acesta susține faptul că nu ştie nimic despre vizita consilierului prezidențial.

Nu cunosc persoana şi nu supraveghez nici un sediu. Nu ştiu la cine vă referiţi şi unde ar fi fost. Nu mi-a relatat nimeni nicio discuție politică”, a răspuns Klaus Iohannis, la întrebarea unui jurnalist.

Vasile Blaga, liderul PDL, a adăugat că în sediu poate să intre oricine, uşa fiind deschisă 24 de ore din 24. „Nu mă interesează aluziile unei discuții. Habar n-am să fi fost”, a spus Blaga.

Consilierul prezidențial Iulian Chifu a fost surprins când intra în sediul Modrogan. Jurnaliști de la România TV a difuzat mai multe fotografii în acest sens.

Iulian Chifu a refuzat însă să comenteze prezenţa sa la sediul PDL. „Nu am ce comenta. Nu ştiu în ce curte, în care PDL. Nu am ce comenta”, a declarat Iulian Chifu, contactat de Romania TV.

1 comentariu la “Ce spune Klaus Iohannis despre vizita lui Iulian Chifu la sediul din Modrogan

  1. El nu stie nici despre sine ca a fost la Vila Lac 3; cum sa stie despre Chifu? Si chiar daca stie(!), nu spune; este foarte taciturn.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *