Ce spune Maia Sandu despre candidatul la prezidențiale susținut de socialiști: Oligarhii și Kremlinul au bătut palma

Sursa foto: Facebook / Maia Sandu

Președintele Maia Sandu afirmă că ,,oligarhii și Kremlinul au bătut palma”, subliniind că ,,Kremlinul își dorește ca hoții să revină la putere în Rep. Moldova”, afirmație făcută cu referire la decizia socialiștilor de a susține candidatura lui Stoianoglo la scrutinul prezidențial din acest an.

Întrebat despre decizia Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) privind susținerea candidaturii lui Alexandr Stoianoglo pentru că este ,,neafiliat politic, președintele Maia Sandu a răspuns că: ,,Oligarhii și Kremlinul au bătut palma și și-au găsit un candidat. Este clar că Kremlinul își dorește ca hoții să revină la putere în Republica Moldova pentru că Kremlinul știe că hoții vor vinde țara noastră și respectiv cei de la Kremlin o vor putea folosi în scopurile lor. Noi trebuie să fim în continuare uniți și să fim vigilenți, și să nu permitem oligarhilor, hoților să revină. Noi avem un drum clar, avem o misiune serioasă să facem ordine în țară, să construim bunăstare, să asigurăm pacea în continuare, să avem o justiție dreaptă”, a declarat Maia Sandu în timpul unui interviu oferit pentru Nordinfo.md.

În data de 8 iulie, liderul socialiștilor Igor Dodon a anunțat că PSRM îl susține pe fostul procuror general al Republicii Moldova, Alexandr Stoianoglo, care figurează în mai multe dosare penale, în cursa pentru pentru funcția de președinte al țării, afirmând că formațiunea pe care o conduce nu va înainta un candidat, susținând unul ,,apartinic, unic, de compromis național, în jurul căruia să fie posibilă consolidarea mai multor forțe de opoziție”, dar și ,,mobilizarea unor mari segmente ale cetățenilor alegători”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: