Skip to content
Politică

Ce spune Mazăre despre situația lui Nicușor Constantinescu

" "

Primarul Radu Mazăre, a afirmat, joi, că Nicuşor Constantinescu i-a transmis că revine de bunăvoie în ţară, el apreciind că DNA şi Justiţia din România au repurtat „o mare victorie cu un om bolnav de cancer”, care a fost „hingherit şi fugărit” o jumătate de an, potrivit mediafax.

Întrebat dacă a vorbit cu Nicușor Constantinescu, Mazăre a transmis: „Nu, nu am vorbit, am vorbit doar cu avocatul. Mi-a zis ce v-a zis şi vouă, că cică revine astăzi în ţară. A repurtat o mare victorie DNA şi Justiţia românească cu un om bolnav de cancer”.

" "
" "

„Americanii au spus că trebuia să stea să se trateze, procurorii şi Justiţia română au spus că nu contează”, a mai spus Radu Mazăre.

El a spus că nu a vorbit cu Nicuşor Constantinescu cât timp a fost acesta în Turcia. „V-am zis dintotdeauna că tremură carnea pe el să vină în România. A plecat să facă radioterapia în Turcia şi de acolo l-au adus aici. Nu mai face radioterapie, sper că toată lumea e fericită. Tot ce ştiu e că nu a apucat să facă radioterapia respectivă şi ştiu ce ştiţi şi voi că justiţia din SUA a spus că e bolnav şi trebuie să se trateze”, a transmis Mazăre.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *