Skip to content
Politică

Ce spune Mazăre despre situația lui Nicușor Constantinescu

Primarul Radu Mazăre, a afirmat, joi, că Nicuşor Constantinescu i-a transmis că revine de bunăvoie în ţară, el apreciind că DNA şi Justiţia din România au repurtat „o mare victorie cu un om bolnav de cancer”, care a fost „hingherit şi fugărit” o jumătate de an, potrivit mediafax.

Întrebat dacă a vorbit cu Nicușor Constantinescu, Mazăre a transmis: „Nu, nu am vorbit, am vorbit doar cu avocatul. Mi-a zis ce v-a zis şi vouă, că cică revine astăzi în ţară. A repurtat o mare victorie DNA şi Justiţia românească cu un om bolnav de cancer”.

„Americanii au spus că trebuia să stea să se trateze, procurorii şi Justiţia română au spus că nu contează”, a mai spus Radu Mazăre.

El a spus că nu a vorbit cu Nicuşor Constantinescu cât timp a fost acesta în Turcia. „V-am zis dintotdeauna că tremură carnea pe el să vină în România. A plecat să facă radioterapia în Turcia şi de acolo l-au adus aici. Nu mai face radioterapie, sper că toată lumea e fericită. Tot ce ştiu e că nu a apucat să facă radioterapia respectivă şi ştiu ce ştiţi şi voi că justiţia din SUA a spus că e bolnav şi trebuie să se trateze”, a transmis Mazăre.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *