Skip to content
Politică

Ce spune ministrul Finanțelor despre o eventuală plecare din Guvern

În cadrul unei emisiuni televizate de la antena3, ministrul Finanțelor, Ioana Petrescu ,întrebată dacă va mai face parte din noul Guvern, nu a dorit să răspundă , menționând că va fi acolo cât timp va fi nevoie de ea.

„Nu are rost să facem speculații înainte de vreme. Ideea este următoarea: o să-mi fac treaba până la capăt, voi fi acolo cât va fi nevoie de mine. Toate acele liste sunt neoficiale. Atunci când premierul va anunța vom ști foarte sigur. Nu folosesc nimănui aceste speculații”, a declarat Ioana Petrescu.

Totodată, Ioana Petrescu nu a dorit să precizeze dacă a purtat discuții cu premierul Ponta legate de subiectul remanierii.

„N-am spus că voi remaniată, haideți să așteptăm să vedem ce spune dl prim-ministru. Negocierile cu FMI le-am făcut din plăcere, pentru că fiecare lucru pe care l-am negociat l-am crezut cu tărie, argumentele pe care le-am dat le-am crezut cu tărie, îmi pare bine că am obținut acest lucru, era un lucru normal să avem aceste negocieri, să fim foarte duri și să nu acceptăm un deficit atât de jos ca 0,9%. Mi-am făcut treaba până la capăt”, a spus ministrul Finanțelor, Ioana Petrescu.

Petrescu a mai afirmat că nu are timp să se gândească la  așa ceva pentru că nu are timp nici să doarmă din cauza bugetului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *