Skip to content
Politică

Ce spune Monica Macovei despre prezidențiabilul-ofițer acoperit

" "

Monica Macovei, candidat independent la prezidențiale, nu este de acord cu crearea unei comisii în Parlament care să ancheteze dacă printre prezidențiabili există un ofițer, așa cum a declarat președintele Traian Băsescu.

”Nu sunt și nu am fost ofițer acoperit. Președintele a avut posibilitatea de a verifica acest lucru în 2006 când am intrat în Guvern, în 2008 când am fost propusă din nou ca ministru al Justiției și în 2009 când am fost propusă pentru funcția de prim-ministru. Dacă există vreun ofițer printre candidați este un atentat la siguranța României. Singura cale instituțională de a afla dacă este sau nu sunt comisiile permanente din Parlament ale SRI și SIE și să lămurească astăzi acest subiect. ACL  a cerut o comisie specială de anchetă. Nu aceasta este soluția. Știm cu toții că în România când se cere o comisie se îngroapă subiectul. Fac apel la acel candidat să nu își depună candidatura și să se retragă din politică”, a declarat Macovei.

" "
" "

 

" "

3 comentarii la “Ce spune Monica Macovei despre prezidențiabilul-ofițer acoperit

  1. Inteleg de la asta ca Basescu stie toti ofiterii acoperiti. Pai putem sa ne punem streangul ca popor din punct de vedere al serviciilor de informatii. Daca tot ii stie Basescu pe toti si ii poate verifica, ce dracu mai avem nevoie de comisiile alea in parlament ??? Sa-i publice, si gata ! Sau e inca o arma de santaj ??? Ca vad ca madam Macovei nu zice nimic de asta ! Si poate ne explica si de ce e mai periculos un ofiter acoperit din serviciile de azi decat un securist de ieri, ca Basescu.

  2. Cineva tace mult, unul care e atat de vorbaret de altfel. Se stie cu musca pe caciula, omul e un mare las dealtfel. Au spus-o mai multi de cine a fost recrutat, in ce unitate. Ce zice poporul pesede de asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *