Skip to content
Politică

Ce spune Niculae Bădălău despre plecarea sa din politică: Vor să mă împingă afară!

Inquam Photos / George Calin

După ce PsNews anunța, încă de dimineață, ieșirea lui Nicolae Bădălău din politică, liderul PSD Giurgiu reacționează și declară pentru DcNews că există posibilitatea numirii sale ca vicepreşedinte la Curtea de Conturi a României, deși nu a discutat cu conducerea.

Am auzit și eu nebunia asta. Nu știu nimic. Cred că sunt șopârle pe piață. Nu vreau eu să părăsesc partidul! Cred că mai mult vor să mă împingă afară. Adică sugerează ‘Pleci sau te dăm noi?’. Cred că mai mult îmi sugerează ”hai, ia-ți valea, că ai câștigat prea mult, frate”. Nu vezi că acum se promovează în partid cine a pierdut?”, a declarat liderul PSD, fost ministru al Economiei în Guvernul Dăncilă.

Singurele discuții despre funcția de vicepreședinte la Curtea de Conturi

Ei bine, a fost o discuție, în cadrul CEx-ului de genul ”cine consideră, cine crede că poate”. Nu am avut o discuție cu președintele Ciolacu, dar am zis și eu că, întrucât am studii și tot și corespund criteriilor, aș vrea și eu. S-au înscris vreo șase deputați, senatori. Nu am avut o discuție cu președintele PSD vis-a-vis de subiectul acesta, nu am avut nicio discuție cu secretarul general Stănescu. Era normal, nu? După aia încep procedurile parlamentare, comisii. Practic, nu știu nimic, dar nici nu refuz ideea”, a explicat Niculae Bădălău, legat de posibilitatea trecerii sale la Curtea de Conturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *