Skip to content
Politică

Ce spune Norica Nicolai despre ofițerii acoperiți, infiltrați în politică: „Tema apare de obicei…”

Prezentă, duminică seară, în emisiunea moderată de Simona Gheorghe la postul România TV, europarlamentarul Norica Nicolai a comentat cele mai recente subiecte ale politicii interne: alegerile care urmează în acest an, dar și o temă recurentă: ofițerii acoperiți din servicii care sunt infiltrați în politică.

Astfel, despre acoperiții din politică, un subiect care a făcut să tremure multe nume importante în contextul alegerilor prezidențiale de anul trecut, a fost readus în rândul opiniei publice de fostul președinte Traian Băsescu.

" "

Europarlamentarul Norica Nicolai a remarcat referitor la acest subiect că își face simțită prezența în campaniile electorale pentru a pune presiune pe opozanții politici. Aceasta a reamintit în acest context episodul în care Băsescu afirmase că fostul premier Victor Ponta este agent acoperit declarând că îl va demasca:

„Vad ca tema apare de obicei in campaniile electorale. Si acuzatiile presedintelui (Traian Băsescu-n.r.) au aparut in cadrul campaniei lui Ponta. Presedintele Iohannis are ocazia de a lamuri acest lucru acum. Ma indoiesc de acest lucru. Este o tema care in ceea ce priveste politica nu are ce sa faca. Oamenii politici trebuie sa fie independenti. E foarte greu sa-i ceri unui serviciu sa-si deconspire oamenii. ”, a mai declarat europarlamentarul ALDE.

ALDE

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *