Skip to content
Politică

Ce spune Ponta despre abținere la vot a lui Miron Mitrea

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, referitor la faptul că Miron Mitrea s-a abţinut la votul din şedinţa grupurilor parlamentare ale PSD privind rămânerea la guvernare, că acesta „este un om experimentat şi a văzut foarte multe”.

Întrebat dacă ştie de ce Miron Mitrea s-a abţinut la votul privind rămânerea la guvernare, Ponta a arătat că nu a apucat să vorbească cu Mitrea.

„Nu am apucat, un om experimentat şi a văzut foarte multe”, a transmis Victor Ponta.

Potrivit lui Ponta, parlamentarii UNPR au anunţat că rămân în formula de guvernare şi că doresc să-şi păstreze cele două portofolii, notează mediafax.

Colegii de la UNPR au anunţat că rămân în formala de guvernare şi că doresc să-şi păstreze cele două portofolii pe care le au acum, la egalitate cu PC şi PLR. În ceea ce priveşte programul cu care dorim să continuăm, ceea ce vă pot garanta, că în buget nu se măresc taxe şi impozite, că avem acoperire bugetară pentru tot ceea ce este adoptat, reducerea CAS, profitul reinvestit, alocaţiile pentru copii şi că obiectivele le stabilim în această coaliţie”, a arătat Ponta.

1 comentariu la “Ce spune Ponta despre abținere la vot a lui Miron Mitrea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *