Skip to content
Politică

Ce spune Ponta despre demersurile făcute de ”politrucii” Blaga și Iohannis la CE și PPE

Nominalizarea Corinei Crețu pentru postul de comisar european a creat un întreg scandal. După ce co-președinții ACL PNL-PDL i-au scris președintelui Comisiei Europene și președintelui PPE susținând că posibila desemnare a Corinei Crețu ar fi ilegală, Victor Ponta a reacționat .

Premierul a declarat că ”politrucii” Blaga și Iohannis au crezut că îi fac pe plac președintelui Traian Băsescu, însă șeful statului a fost ”mai deștept și nu a comentat”.

”Eu am obtinut pentru Romania, nu pentru Guvern, pentru România, cel mai important portofoliu pentru Comisia Europeana. Toți oamenii cu mintea la ei si oameni care știu ce înseamna Comisia Europeană au aplaudat faptul ca România, deși a avut probleme la absorția fondurilor europene, a reușit să obțină acest portofoliu pe care am fi putut vreodată să ni-l dorim. Chiar și domnul Băsescu a avut suficientă minte și nu a comentat mai mult. Cei doi politruci, Iohannis și Blaga, un Păcală și Tândală, s-au hotărât ca România să nu primească această funcție. Am mai avut această situație și în 2006. Acești politruci au crezut că îi fac plăcere lui Băsescu. dar el a fost mai deştept şi nu a criticat acest lucru. Este condamnabil acest lucru și cu oameni cu atât de puțină rațiune și inteligență politică ne va fi greu să ne dezvoltăm”, a declarat Victor Ponta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *