A negociat sau nu Scripcaru cu UNPR?

Sâmbătă, premierul Victor Ponta a dezvăluit un nume al unuia dintre cei mai importanți lideri ai PDL, care ar fi purtat negocieri cu Gabriel Oprea, în vederea înscrierii în UNPR.

Prim- vicepreședinele PDL, George Scripcaru, primarul Braşovului, a intenţionat să-şi părăseasă partidul şi să sară în barca puterii, mai exact să se înscrie în UNPR-ul lui Gabriel Oprea, a susţinut sâmbătă, la Braşov, premierul Victor Ponta, informează gândul.info.

Pe de altă parte, primarul Brașovului s-a arătat foarte deranjat de reproducerea în gândul a afirmaţiei că ar avea uşa deschisă oricând la primul-ministru Ponta, pe care o jurnalistă i-a atribuit-o în cursul conferinţei de presă ţinute sâmbătă la finalul vizitei în urbea de sub Tâmpa, informează aceeași sursă citată anterior.

”Eu n-am spus niciodată aşa ceva, ce i-a afirmat premierului Ponta ziarista respectivă – care e de la televiziunea de casă a ministrului Niţă şi probabil a fost pusă special să facă lucrul ăsta – că eu aş fi zis că am uşa deschisă la el la orice oră e total lipsit de adevăr, o invenţie, pur şi simplu!”, a afirmat Scripcaru.

Totodată,  Scripcaru  a refuzat însă orice comentariu cu privire la dezvăluirea lui Victor Ponta că edilul, care este şi vicepreşedinte PDL, ar fi vrut să-şi părăsească partidul pentru a trece la UNPR-ul lui Gabriel Oprea.

Citește și  Urmează un nou cutremur pentru ACL? Ce lider al PDL ar fi negociat cu UNPR- PSD 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: