Skip to content
Politică

Un an de la tragedia din Apuseni

A trecut un an de la tragedia petrecută în Munții Apuseni, în care și-au pierdut viața pilotul Adrian Iovan si studenta Aura Ion.

Supravietuitorii accidentului aviatic din Apuseni au mers, sambata, la locul tragediei alaturi de motii care au ajutat la gasirea lor.

„Ne-am intalnit pentru prima data de la accidentul aviatic din Apuseni cu doi dintre medicii raniti, Radu Zamfir si Sorin Ianceu, si cu copilotul Razvan Petrescu, chiar la locul unde s-a prabusit avionul.

A fost o intalnire foarte emotionanta si ne-am bucurat foarte tare, mai ales pentru Razvan, care a putut sa urce pe munte, chiar daca in carje. La locul unde s-a prabusit avionul s-a tinut un moment de reculegere pentru pilotul Adrian Iovan si pentru Aura Ion si am aprins lumanari”, a spus Gheorghe Giurgiu, unul dintre cei trei moti care au ajuns la locul accidentului inaintea autoritatilor, citat de Mediafax.

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat a participat, vineri, la Tg. Mureş, la prezentarea bilanţului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş, unde Arafat a vorbit despre ancheta în cazul accidentului aviatic din Apuseni, din ianuarie 2014.

Secretarul de stat din MAI a declarat că, la un an de la accidentul aviatic din Apuseni, se aşteaptă rezultatul anchetei, adăugând că Parchetul lucrează la acest caz care „nu a fost neglijat deloc”.

„Încă aşteptăm rezultatul anchetei, nu ies cu comentarii fără să ştiu. Normal, aici Procuratura deja de un an lucrează şi vă spun că au lucrat la acest lucru, nu a fost neglijat deloc, pentru că ştim că au continuat să colecteze informaţii şi au audiat oameni şi oficialităţi şi tot. Acum aşteptăm concluzia lor. Până la concluzia lor, prefer să nu zic eu nimic în acest sens”, a declarat Raed Arafat, informează Româniatv.net.

Sursă foto romaniatv.net.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *