Skip to content
Politică

Ce spune Rareș Bogdan despre posibila sa candidatură la Primărie: „A fost vehiculat numele meu…”

Jurnalistul Rares Bogdan, a luat atitudine, luni seară,  într-o intervenție telefonică în direct într-o  emisiune de la Romania TV și a vorbit despre zvonurile conform cărora ar urma să fie candidatul PNL pentru Primăria Capitalei. Inclusiv jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a vorbit într-un editorial recent despre faptul că PNL ar fi decis să meargă la cursa pentru Primăria București cu un candidat „tigru”, cu carismă si notorietate.

Astfel, Rareș Bogdan a declarat clar și răspicat că nu  dorește să se implice în politică și a infirmat toate aceste zvonuri. Realizatorul TV a declarat că își va canaliza energie asupra profesiei sale de jurnalist dorind să ajungp la un apogeu al carierei sale:

" "

„Pot sa va spun si va rog sa pastrati aceasta inregistrare. Deci 100% nu voi fi candidat la Primăria Capitalei si voi fi jurnalist, cel putin urmatorii 5 ani, nu stiu peste 5 ani ce voi face, dar exclus sa candidez la vreo functie publica. N-am primit oferte, a fost vehiculat numele meu, n-am avut discutii cu cineva din zona politica sa-mi spuna ca ar vrea sa ma propuna undeva. Eu mi-am exprimat destul de clar, urmatorii 5 ani voi fi jurnalist. Inca n-am ajuns la apogeul carierei, cel mai posibil voi conduce un ziar. Le multumesc tuturor celor care s-au gandit. Eu le multumesc…pot sa imi folosesc foarte bine carisma in presa, nu doar la Realitatea TV, am alte gânduri care tin de presa, de refacerea Clubului Roman de Presa. Vorbim peste 5 ani.”, a declarat jurnalistul.

Întrebat care ar fi motivele pentru care numele său ar fi fost luat în discuție pentru Primărie, moderatorul emisiunii „Jocuri de putere” a replicat: „Nu stiu, probabil pentru ca am fost in urma cu un an si cateva luni printre foarte putinii jurnalisti care au crezut pana la epuizare in domnul Iohannis. Acum incerc sa fiu cat se poate de echidistant.”, a mai precizat Rareș Bogdan în intervenția sa de la România TV.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *