Ce spune strategul lui Obama despre Ponta, Iohannis și Băsescu

Strategul lui Barack Obama, Mitch Stewart, și noul șef al consilierilor lui Victor Ponta a venit în România. Invitat la Antena 3, Mitch Stewart a declarat că l-a cunoscut pe Victor Ponta în urmă cu șase luni.

”Am avut ocazia să-l cunoc pe Victor Ponta în Washington, cu şase luni în urmă. Când a venit la Washington, Victor Ponta a avut întâlniri cu cei mai importanţi oficiali. România este foarte importantă pentru SUA, relaţia dintre noi este foarte importantă. De aceea a discutat domnul Ponta cu vicepreşedintele SUA”, a spus strategul lui Obama.

De asemenea, Mitch Stewart a declarat că românii ”vor o scăpare din mașinăria lui Băsescu”.

”Românii vor o scăpare din maşinăria lui Băsescu. Nu ştim cine va putea oferi României un început nou, asta este problema de acum a românilor.  Domnul Ponta a reuşit să mărească pensiile pentru mulţi români. Domnul Iohannis si ceilalţi au fost împotriva domnului Ponta în această luptă. Vreţi să continuaţi cu trecutul sau vreţi ceva nou? Acestea sunt cele două opţiuni. Am încredere că românii vor alege drumul nou. Băsescu înţelege că domnul Ponta reprezintă o schimbare în România şi încearcă să-l tragă în jos pe Victor Ponta, vrea să păstreze aceeaşi politică măruntă. (…) Românii vor o schimbare, nu vor să continue regimul şi politicile create de Băsescu, politici care au divizat ţara”, a mai spus strategul.

În ceea ce îl privește pe Iohannis, Mitch Stewart a spus că prezidențiabilul ACL este ”un continuator a regimului Băsescu”.

”Iohannis este înconjurat de aceiaşi oameni de care este înconjurat şi Băsescu. Preşedintele Băsescu a spus că-l susţine pe Iohannis. Cred că Iohannis este un continuator al regimului Băsescu. Cred că Victor Ponta are o poziţie foarte puternică şi poate fi ales preşedinte”, a mai spus Mitch Stewart.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL