Skip to content
Politică

Ce spune Tăriceanu despre reținerile PSD cu privire la suspendarea lui Băsescu

Prezent în cadrul unei emisiuni televizate, președintele Senatului și președintele PLR Călin Popescu Tăriceanu a discutat despre subiectul suspendării lui Traian Băsescu și poziția PSD față de această inițiativă.

Referitor la temerile PSD că Băsescu se va implica în campania electorală și va deveni actor în această campanie și faptul că la CCR Băsescu ar putea obține o prelungire a mandatului său cu lunile în care a fost suspendat, Tăriceanu a transmis că Traian Basescu oricum este în campanie electorală și că într-un stat de drept nu se pot face astfel de derogări, indiferent de circumstanțe.

„Sunt temeri, retineri, de tot genul.Sigur ca și eu am anticipat aceata ideea ca unii vor spune ca ii dam posibilitatea sa se implice in campania electorala, hai sa fim seriosi, el e in campania electorala deja de mult, nu asteaptă nicio suspendare, el e actor pe scena politică, se duce la mitinguri, la școală de vară, îi cheamă la Cotroceni, le dă sfaturi, iese cu ei împreună, păi ce sa facă mai mult? Ce să facă mai mult când e liber, când nu mai e președinte? Arunca poveștile, bombele cu ofiterii acoperiti, el  este liber si zburdalnic tot timpul, mai mult de atât nu știu ce s-ar mai putea întâmpla.

(…) Cred ca intr-un stat de drept nu avem voie sa face astfel de derogari, indiferent de circumstante”, a transmis Călin Popescu Tăriceanu.

”Iată proba că nu sunt mână în mână cu PSD. Când am declanșat procedura de suspendare se vede că avem o diferență de abordare. Fiecare avem o anumită strategie, o anumită analiză”, a mai explicat președintele PLR.

 

1 comentariu la “Ce spune Tăriceanu despre reținerile PSD cu privire la suspendarea lui Băsescu

  1. Taci tu dar cind ai fost in campanie in anul 2004 cum ai fost de acord cu plingerea la CCR contra lui Nastase vizavi de implicarea lui Iliescu in campanie.
    Afisul se pare ca lai uitat

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *