Skip to content
Politică

Ce spune Teodor Meleșcanu despre prezidențiabilul ofițer acoperit și pe ce electoral mizează

Teodor Meleșcanu și-a depus marți dimineață candidatura pentru fotoliul de la Cotroceni. Cu această ocazie, fostul șef al SIE a vorbit despre cel mai intens subiect dezbătut în aceste zile și anume despre prezidențiabilul ofițer acoperit

”Atunci când am vorbit de intrarea României în normalitate prin legalitate, există o bază legală ce trebuie respectată. Eu sper să nu fie surprize (n.r.: referindu-se la prezidențiabilul ofițer acoperit). Este un non- subiect, care nu răspunde nevoilor românilor. Este un subiect fabricat. Sunt prevederi legale care reglementează activitatea ofițerilor sub acoperire. Nu cred că o astfel de temă trebuie să fie principalul subiect al campaniei electorale.

Pentru mine, poziția de Președinte, este o poziție de reprezentare a tuturor românilor. Contez pe marea majoritate a populației României, pe cei 40% care nu vin la vot. Mandatul pentru care candidez este unul de 5 ani. Dacă se hotărăște în Parlament că România are nevoie de un președinte cu un mandat de 4 ani, voi susține această măsură”, a precizat marți Teodor Meleșcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *