Ce spune turista muşcată de urs, chiar când încerca să îi facă o poză: „M-am gândit că vrea să fim prieteni”

urs flickr
Sursa foto: flickr
O turistă straină a fost muşcată de urs la Vidraru! Femeia era cu o prietenă când a văzut sălbăticiunile la doi paşi de maşină. Au coborat geamul pentru o poză mai clară. Un urs a venit, s-a urcat pe maşină şi a muşcat turista de braţ. Femeia a apucat să-l fotografieze cu doar câteva secunde înainte de atac. 

Turista în vârstă de 72 de ani vizita Barajul Vidraru când a dat nas în nas cu doi urşi. Fascinată, a vrut neapărat o poză cu sălbăticiunile. Pentru că fotografia prin geam nu i s-a părut reuşită, a aşteptat ca unul dintre animale să se apropie, transmite observatornews.ro.

Victimă: „Când eram în maşină, am vrut să fac o poză şi ursul a venit la geam. Prietena mea mi-a spus: „Nicio problemă. Hai să facem o poză şi să plecăm.“ 

Doar că ursul s-a apropiat periculos de mult. Fotografia surprinsă chiar înainte de atac arată animalul cu laba atârnată în interiorul maşinii. Nici măcar atunci, cele două femei nu s-au îndepărat.

Prietena victimei: Am coborât geamul pentru a face o poză mai bună şi ursul a venit şi a vrut să intre în maşină şi a muşcat-o pe prietena mea.

Ursul a apucat să o muşte de braţ: norocul ei a fost că purta o haină groasă.

Prietena victimei: M-am gândit că vrea să fim prieteni şi să mănânce. Prietena mea mi-a zis să-i dăm ceva de mâncare şi eu am zis că nu, nu ai voie să dai de mâncare, absolut nimic. Cred că ursul m-a auzit şi a hotărât să mănânce el, să o mănânce pe prietena mea. 

Andreea Gheordunescu, managerul Spitalului municipial Curtea de Argeș: La Spitalul Municipal Curtea de Argeş s-a prezentat o pacientă de cetăţenie străină ce prezintă plăgi la mâna dreaptă, plăgi survenite în urma muşcăturii de urs. 

Victimă: „Când eram în maşină, am vrut să fac o poză şi ursul a venit la geam. Prietena mea mi-a spus: „Nicio problemă. Hai să facem o poză şi să plecăm.“ 

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL