Skip to content
Politică

Ce spune Udrea despre organizațiile PDL care și-ar dori o discuție cu Băsescu

Într-un interviu acordat evz.ro, prezidențiabilul PMP Elena Udrea a discutat mai multe subiecte de actualitate și totodată a raspuns la întrebarea dacă este adevărat că „unele organizații PDL, opt după cum s-a scris în presă, vor o discuție cu Președintele Traian Băsescu”.

Astfel, Elena Udrea transmite că în mod cert sunt organizații PDL nemulțumite de soluția la care a apelat conducerea acestui partid și anume „să susțină candidatul unui partid care și-a asumat ca obiectiv, în mai multe rânduri, distrugerea PDL”. 

„În mod cert, multe organizații sunt nemulțumite și demobilizate de soluția la care a apelat actuala conducere a partidului: să susțină candidatul unui partid care și-a asumat ca obiectiv, în mai multe rânduri, distrugerea PDL. Nu are nimeni vreo îndoială că ACL nu va mai exista după alegeri, pentru că, în realitate, nu există nicio chimie în teritoriu între cele două partide: liberalii sunt în continuare legați de PSD, pentru că ei nici nu și-au dorit ruperea USL. Soluția ACL a fost găselnița actualei conduceri a PDL ca să nu răspundă pentru dezastrul de 12% la europarlamentare. Așa au ajuns să fie obligați să susțină un candidat străin de ei, de istoria PDL, dar mai ales de valorile pe care ei le-au apărat în ultimii 15 ani”, a spus Elena Udrea.

Totodată, Elena Udrea declară că ea este a lor (n.r. ea nu este un candidat străin PDL-ului, cum este Iohannis) și că au fost împreună la victorii, dar și la înfrângeri.

Eu sunt a lor, eu am fost cu ei la victorii, la înfrângeri, în vremuri grele la guvernarea țării, dar și când am construit în România mai mult decât a făcut-o cineva vreodată. Culmea este că unele lupte importante, cum ar fi alegerile prezidențiale din 2009, suspendarea lui Traian Băsescu ori alegerile parlamentare din 2012, le-am dus chiar împotriva celui pe care li se cere să îl susțină astăzi la Președinție!”, a declarat Udrea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *