Skip to content
Politică

Ce spune un senator PNL despre posibilitatea ca Geoană să devină premier

Mircea Geoană și Marian Vanghelie doresc ruperea PSD. În contextul în care Mircea Geoană a fost unul dintre numele vehiculate pentru a prelua șefia Guvernului, senatorul PNL, Tudor Barbu, a comentat, duminică, posibilitatea ca acesta să devină premier liberal.

Întrebat dacă Mircea Geoană ar putea fi premier liberal, senatorul PNL a declarat că nu există nicio șansă.

„Dacă va fi Mircea Geoana un premier liberal? Vă spun eu, nu. Nu putem merge în moțiunea pe care ne-au propus-o mulți, să ne mocirlim în continuare în condițiile în care românii ne-au dat un alt mandat. Moțiunea de cenzură va exista, cu siguranță.”, a declarat senatorul PNL, în cadrul emisiunii „Dosar de politician”, la B1.

Sursă foto gandul.info

4 comentarii la “Ce spune un senator PNL despre posibilitatea ca Geoană să devină premier

  1. Dl. Barbu, dvs. alegatorii v-au dat un al mandat! Daca nu erati pe lista PPDD, azi nu erati senator. Ati trecut pe la 2 partide politice in mai putin de doar 2 ani ca sa ajungeti, peste noapte, asa-zis „liberal”. Ati procedat la fel ca alti colegi din alte partide, care si-au dat jos o haina ca sa se ascunda sub alta, mai frumoasa si curata! De care alt mandat vorbiti? Mandatul din 16 nopiembrie a fost pt. Klaus Iohannis, nu pt PNL-ul vechi si cei care se ascund in spatele imaginii unui partid istoric!

  2. Lui Barbu…ca lui Barbu ! Da` …la nici un liberal, PDL-ist ori PPDD-ist, PSD-ist, UNPR-ist ori PC-ist, nu le-a dat nimeni nici un NOU mandat ! Au fost alegeri prezidentiale, nu parlamentare ! Ca atare…..niste ciumpalaci ajunsi „pe functii” isi aroga noi „mandate ori misiuni” pe care nimeni, niciodata nu le-a dat !!! Vorbe-n vant ..!!!!

  3. Vorbe goale, ce din coada or sa sune, cum spunea poetul.
    Dupa 16 noiembrie, cand au avut loc alegeri prezidentiale, toti pretind ca au primit mandat de la alegatori, ca au inteles mesajul electoratului, etc. De fapt ei nu inteleg nimic, niciodata. Singurul lucru pe care il inteleg este sa fie la ciolan, sa fure, sa-si ingroase conturile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *