Skip to content
Politică

EXCLUSIV Ce spune Victor Ciutacu despre moderarea dezbaterii organizate de IPP

IPP a invitat principalii candidaţii în alegerile prezidenţiale – Victor Ponta, Klaus Iohannis, Elena Udrea, Călin Popescu Tăriceanu, Teodor Meleşcanu şi Monica Macovei – să participe la o dezbatere electorală cu un format eficient pentru ca alegătorii să poată urmări oferta acestora.

Într-un  comentariu postat pe site-ul PSNews.ro, mai exact în cadrul știrii Cine ar putea modera confruntarea dintre prezidențiabili, realizatorul tv Victor Ciutacu transmite că „nu îl interesează să modereze dezbateri organizate de ONG-uri băsiste”, că nu s-a autopropus nicăieri, nu i-a propus nimeni nimic și că Adrian Moraru „bate câmpii”.

Totodată, Victor Ciutacu transmite că moderează toată săptămâna viitoare dezbateri organizate de România Tv, în propria sa emisiune.

„Nu ma intereseaza sa moderez dezbateri organizate de ONG-uri basiste. Eu nu sunt locotenent colonel acoperit, nu particip la Eurovision, nu caut Judecatorul Drept si nu plec la biliard de la cununie. Nu m-am autopropus nicaieri, nu mi-a propus nimeni nimic. Adrian Moraru bate campii. Moderez, toata saptamana viitoare, dezbateri organizate de Romania TV; in propria-mi emisiune”, a transmis Victor Ciutacu într-un comentariu postat pe site-ul PSNews.ro.

1 comentariu la “EXCLUSIV Ce spune Victor Ciutacu despre moderarea dezbaterii organizate de IPP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *