Skip to content
Politică

Ce spune Victor Ponta despre candidatul-ofițer sub acoperire

Președintele Traian Băsescu  a declarat că există, printre candidaţii la alegerile prezidenţiale, persoane care au locuri ascunse în CV, care nu au divulgat ce au făcut în anumite perioade de timp.

În cadrul unei conferinţe de presă, premierul Victor Ponta a refuzat să comenteze aserţiunile lui Traian Băsescu și a catalogat drept ”bârfe” afirmațiile făcute de șeful statului.

”Daţi-mi voie, nu folosiţi Guvernul României pentru bârfe. Ştiţi, este o instituţie serioasă asta”,a spus premierul.

În plus, el a mai spus că mulţi dintre aceştia au fost ofiţeri de securitate, iar ei ar trebui să afirme public acest fapt, în caz contrar preşedintele îi va deconspira.

3 comentarii la “Ce spune Victor Ponta despre candidatul-ofițer sub acoperire

  1. DESPRE PONTA ESTE VORBA ? In anul 1997, în timp ce era procuror, a fost racolat în Serviciul de Informaţii Externe (SIE) de către generalul Cornel Biriş şi a activat în unitatea deplin conspirată denumită „Umbre” sau H. A fost trimis la specializare antimafia în Italia cu misiunea de a o monitoriza pe Carla del Ponte, fost procuror antimafia, ulterior procuror şef al Tribunalului Penal pentru fosta Iugoslavie.
    In data de 7 mai 2012, înaintea depunerii jurământului de către primul guvern , festivitate care a început cu o întârziere de circa 15 minute faţă de ora anunţată , Ponta a fost invitat de preşedintele Traian Băsescu într-un birou de la Palatul Cotroceni, unde a chemat un aghiotant cu un telefon mobil deschis, pe care i l-a înmânat şi la care a discutat cu ofiţerul de legătură pe care l-a avut în timpul misiunii din Italia. etc

  2. Hahahahahaha. Domnule Sneider de unde stii mata ce au facut Basescu si Ponta in biroul de la Cotroceni cu atat de multe amanunte? Asya seamna cu biografiile falsificate ale lui Iliescu si Nastase. Daca ce spuieste adevarat, atunci Basescu este un presedinte mincinos, complice la o infractiune pentru ca a numit ca premier un ofiter sub acoperire, ceea ce este contrar legii. ba a mai si mintit public, spunand ca a verificat guvernul si ca nici unul nu are legaturi cu serviciile secrete. Oricum, ofiterul care l-a deconspirat pe Ponta ca agent SIE, trebuie trimis direct in fata Curtii Martiale pentru inalta tradare!
    Stii de c enu cred basmul tau? Pentru ca fiind laordin, Ponta nu putea organiza Referendumul fara acceptul serviciilor, iar daca ar fi avut acceptul acestora Base nu mai era presedinte. Punctul slab din povestea ta este referendumul! Daca Ponta ar fi ofiter sub acoperire, Basescu azi nu mai era presedinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *