Skip to content
Alegeri Politică

Ce studii are Ramona Ioana Bruynseels, prima femeie care și-a anunțat candidatura pentru alegerile prezidențiale 2019

Prima femeie intrată în cursa pentru Palatul Cotroceni şi-a lansat oficial candidatura. Ramona Ioana Bruynseels, consilier de stat, este candidatul umaniştilor la alegerile prezidenţiale din toamna acestui an.

Ramona Ioana Bruynseels este absolventă de drept, la Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir din Cluj Napoca (1998-2002), unde a făcut și un master (2002-2005).

În 2005, a urmat cursurile Colegiului de Apărare – Academia de Înalte Studii Militare, iar între 2007 și 2008 un curs al Universității din Montreal. A absolvit, de asemenea, un program al Universității Harvard (2014-2015).

Ce scrie în declarația de avere

Potrivit declarației de avere, Ramona Ioana Bruynseels deține, împreună cu soțul ei Dominic, un teren intravilan în Voluntari, județul Ilfov, două apartamente (în București și în Florești, județul Cluj), două case de locuit în Voluntari și două case de vacanță în Pedreguer, Alicante, Spania.

Ramona Ioana Bruynseels conduce un Land Rover și se mândrește cu bijuterii și obiecte de artă în valoare de 85.000 de euro.

În privința banilor din bănci, în declarația de avere apar nu mai puțin de 34 de conturi bancare, cu sute de mii de euro, dolari, lire sterline și zeci de milioane de ranzi sud-africani, e drept cele mai multe pe numele soțului Dominic, care a condus, în calitate de CEO, Standard Bank London, Standard Bank South Africa și Piraeus Bank.

 

1 comentariu la “Ce studii are Ramona Ioana Bruynseels, prima femeie care și-a anunțat candidatura pentru alegerile prezidențiale 2019

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *