Skip to content
Politică

Ce tactică va folosi Klaus Iohannis în campanie și de la cine s-a inspirat

Klaus Iohannis pare să fi adoptat în campania electorală pentru prezidențiale o tactică folosită cu succes de Mircea Diaconu înainte de alegerile europarlamentare.

Prezidențiabilul ACL a fost prezent vineri seară, la Arad, la o întâlnire cu membrii PDL şi PNL. După această întrevedere, Klaus Iohannis a avut programată o plimbare la două spectacole folclorice organizate în cartierele Micălaca şi Vlaicu, cu ocazia Zilelor Aradului, potrivit DCNews.ro.

Referitor la participarea sa la aceste manifestări, liderul PNL a declarat presei, înainte de plimbare, că în următoarea perioadă, „când se nimereşte într-un loc şi acolo sunt sărbători sau se întâlnesc oamenii”, nu vrea să le rateze.

Întâlniri pentru discuții cu oamenii, nu pentru campanie

Primarul Sibiului a precizat că nu participă la evenimente pentru a-și face campanie electorală, ci pentru a se întâlni și a vorbi cu oamenii.

„Nu ca să fac eu acolo mare campanie electorală. Dar vreau să întâlnesc oameni, să aflu ce spun ei, dacă mă vor sau nu preşedinte. În măsura posibilului, voi merge, dar nu să urc pe scenă să le ţin discurs politic, ci doar să-i întâlnesc”, a declarat Klaus Iohannis.

După ce a adunat în doar câteva zile semnăturile de susținere necesare validării candidaturii pentru Parlamentul European, în luna de campanie electorală Mircea Diaconu s-a plimbat prin țară cu mașina sa ARO galbenă. Marele actor a spus în repetate rânduri că nu se află în campanie electorală, ci străbate țara doar pentru a se întâlni cu oamenii care i-au semnat candidatura și pentru a le mulțumi că l-au sprijinit.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *