Ce trebuie să repete la TV comunicatorii PMP despre întâlnirea Băsescu- Udrea

Prin intermediul unei postări pe pagina de facebook, europarlamentarul PMP, Cristian Preda, a făcut o dezvăluiri despre ce sunt obligați comunicatorii partidului să repete la TV cu privirel a întâlnirea dintre Băsescu și Elena Udrea.

”Nu am participat la întâlnirea membrilor PMP cu președintele Băsescu, dar departamentul de comunicare s-a îngrijit să-mi trimită mesajele care trebuie plasate în spațiul public. Eu, soldat credincios, copiez aici primele două fraze, respectând cu sfințenie ortografia și fără a face vreun comentariu: „A fost o întâlnire la nivel înalt, între doi președinți ai României, între actualul Președinte al României și viitorul Președinte al României. A fost aproape un moment istoric: am văzut mai natural ca niciodată o predare de ștafetă”, a dezvăluit Cristian Preda pe pagina sa de facebook.

Prin intermediul acestei postări, europarlamentarul PMP pare hotărât să continue un război cu Elena Udrea, după ce a fost singurul membru al conducerii partidului care a votat împotriva unei candidaturi a acesteia în cursa prezidențială.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: