Skip to content
Politică

Crin Antonescu îi spune un NU hotărât lui Ponta

Fostul președinte PNL, Crin Antonescu, nu s-a implicat deloc în campanie electorală pentru alegerile prezidențiale. Vineri PSD, PLR, PC și UNPR au semnat protocolul de înființare a Uniunii Social Liberale 2.0.

Crin Antonescu a declarat, vineri, că „USL 2 este o minciună enormă din partea lui Victor Ponta şi a acoliţilor săi” şi că „ceea ce a făcut Victor Ponta în această seară, această imensă mascaradă”, l-a determinat să voteze duminică.

„Ceea ce a făcut domnul Ponta în seara asta, această imensă mascaradă, m-a determinat să votez duminică”, a spus Crin Antonescu la Realitatea TV.

7 comentarii la “Crin Antonescu îi spune un NU hotărât lui Ponta

  1. Impotriva cui votezi tu, mai Antonescule ? Impotriva fostilor prieteni sau parteneri pe care i-ai tradat ? Adica alaturi de Basescu Traian, pentru ala de ti-a infipt cutitul in spate ? Imi si imaginez cat de mandru vei fi tu dupa ce vei vota, tradatorule ! Daca exista vreun motiv pentru care sa-l apreciez pe Iohannis, atunci ala este faptul ca a salubrizat scena politica de tine !

    1. A spus cumva ca va vota Iohannis??? a spus ca va iesi la vot ,DIN RESPECT PENTRU ACEST DREPT FUNDAMENTAL ,recastigat dupa 1989 ,plus ca nici nu a vrut sa vorbeasca despre iohannis ,ci despre minciunile lui ponta si dragnea , care-si bateau joc de el spunand ca ar fi vorbit cu ei sa-si ceara scuze… ASA CA ,UNDE NU-I MINTE, NICI D-ZEU NU CERE…

  2. Prea mult somn strica iremediabil. Ramai ce esti din primavara incoace: sotul sotiei tale. Lasa-te de politica; nu este de tine. Treci la nani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *