Skip to content
Politică

Ce viitor politic mai are Liviu Dragnea. Stelian Tănase: S-a încheiat aici totul

Inquam Photos / Octav Ganea

Contactat de PS News, analistul politic, istoricul și politologul Stelian Tănase este de părere că viitorul politic al fostului lider PSD, Liviu Dragnea, s-a încheiat odată cu condamnarea acestuia.

„Cariera politică a lui Liviu Dragnea este încheiată, nu mai are niciun viitor politic, nici măcar în direcția AUR. S-a încheiat aici totul”, spune Stelian Tănase.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea va fi eliberat din închisoare, a decis Tribunalul Giurgiu. Decizia este definitivă.

Știrea inițială: Tribunalul Giurgiu dezbate joi cererea de eliberare condiţionată a fostului lider al PSD Liviu Dragnea. Acesta execută o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni închisoare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Completul de judecată este format din Adriana Pencea, președintele Tribunalului Giurgiu și judecătorul Andrei Buliga.

În luna aprilie, Dragnea a solicitat Judecătoriei Sectorului 5 să fie eliberat mai devreme din penitenciar, susţinând că a îndeplinit fracţia necesară de 2/3 din pedeapsă, „este disciplinat şi dă dovezi temeinice de îndreptare, pe tot parcursul executării pedepsei a avut un comportament bun, fiind recompensat în repetate rânduri şi fiind stăruitor în muncă – atât cât i s-a permis să muncească, a participat la activităţi culturale şi la cursuri educaţionale, a primit recompense şi credite”. Solicitarea a fost respinsă.

1 comentariu la “Ce viitor politic mai are Liviu Dragnea. Stelian Tănase: S-a încheiat aici totul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *