Skip to content
Politică

Ce vor face Klaus Iohannis şi soţia sa de Ziua Îndrăgostiţilor

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa participă, sâmbătă după-amiază, la Sibiu, la o petrecere prilejuită de ziua de naştere a unui prieten, om de afaceri, alături de alte cupluri din cercul de apropiaţi ai familiei prezidenţiale, transmite Mediafax.

Potrivit unor surse locale, preşedintele Klaus Iohannis participă, sâmbătă, la Sibiu, la o petrecere organizată de omul de afaceri Liviu Amariei, cu ocazia împlinirii a 57 de ani.

Şeful statului a ajuns la petrecere în jurul orei 15.00, împreună cu soţia sa, Carmen Iohannis, preşedintele ţinând în mână un cadou şi un buchet de flori.

Klaus Iohannis i-a salutat pe jurnaliştii care îl aşteptau, dar nu a divulgat natura cadoului.

La petrecere mai participă alte câteva cupluri de prieteni apropiaţi ai preşedintelui: Simona Pop, şefa Serviciului Public de Sibiu: Preşedintele Administrare a Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar de Stat din cadrul Primăriei Sibiu, Paul Porr, preşedintele Forumului Democrat al Germanilor din România, şi medicul Radu Urdea.

Petrecerea are loc în casa omului de afaceri, situată la doar câteva minute distanţă de locuinţa familiei Iohannis din Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *