Skip to content
Politică

Ce vor face maghiarii în turul II

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, duminică seara, că în zilele care urmează conducerea Uniunii va lua probabil o decizie în ceea ce priveşte susţinerea candidatului din turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

„Vom avea o şedinţă de conducere, prima dată preşedinţia, după care se va întruni şi Consiliul Permanent, vom analiza în primul rând rezultatul alegerilor, să vedem în ce măsură am atins ceea ce noi doream în această campanie, şi probabil că vom discuta şi atitudinea noastră înainte de turul doi, inclusiv o eventuală recomandare. Dar astăzi nu pot să vă spun mai mult, decât că joi vom face această primă analiză”, a declarat Kelemen Hunor.

Hunor a mai spus că, în ceea ce priveşte candidatul pe care UDMR îl va susţine în turul al doilea, decizia va fi comunicată opiniei publice. „E posibil să luăm o decizie în ce priveşte turul doi. Oricum va fi o decizie publică şi un mesaj public”, a mai declarat Kelemen Hunor. Potrivit unui exit-poll CSCI, Hunor a obţinut 4% din voturile alegătorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *