Skip to content
Sport

Ce vreme ne aşteaptă în minivacanţa de 1 mai

www.vremeanoua.ro

Vremea de 1 mai va fi în general frumoasă, cu temperaturi care nu vor depăşi însă 17-18 grade şi vor fi averse de ploaie izolat şi la mare şi la munte. Probabilitatea de apariţie a ploilor pe litoral va fi mai ridicată începând de sâmbătă, 29 aprilie, astfel încât în unele zile vor fi mai ales averse, în general slabe cantitativ, dar vor fi posibile şi descărcările electrice. La munte, temperaturile vor fi între 6 şi 9 grade şi vor fi averse zilnic pe 28 şi 29 aprilie.

În cursul zilei de vineri, cerul va fi variabil şi izolat în zonele montane se vor semnala averse de ploaie însoţite şi de descărcări electrice. Noaptea cerul va fi temporar noros şi pe arii restrânse se vor semnala ploi ce vor avea mai ales caracter de aversă, însoţite şi de descărcări electrice şi intensificări ale vântului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări locale, mai ales în sudul judeţului, precum şi la munte, arată antena3.ro.

Temperaturile maxime se vor încadra între 26 şi 28 grade, iar cele minime între 11 şi 13 grade.

În weekend, vremea va fi instabilă. Cerul va fi temporar noros, şi se vor semnala averse de ploaie, iar pe crestele montane precipitaţiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare, mai ales la munte. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 10 şi 19 grade, iar cele minime între 3 şi 8 grade. Local la munte se va semnala ceaţă.

Luni, iese din nou soarele, dar temperaturile maxime rămân în jurul valorii de 19 grade Celsius.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *