Skip to content
Alegeri Politică

Cea mai mare casă de pariuri din România îl dă victorios pe Klaus Iohannis pentru al doilea mandat la Cotroceni

Inquam Photos / Octav Ganea

Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă se vor înfrunta în turul doi de scrutin, programat duminica aceasta pe 24 noiembrie. Casele de pariuri au afișat deja cotele pentru acest eveniment și nici o surpriză – președintele în exercițiu Klaus Iohannis, este mare favorit.

Bookmakerii îi dau lui Klaus Iohannis cote cuprinse între 1,02 și 1,07, în timp ce Viorica Dăncilă are cote care variază între 7,50 și 10,00. Superbet, cea mai mare casă de pariuri din România, îi dă actualului președinte o cotă de 1,05, iar Vioricăi Dăncilă o cotă de 8,00. Cât despre prezența totală la vot, Superbet estimează un 52,5%, cu cote de 2,1 că va fi sub acest prag și de 1,6 că va fi mai mare.

Reprezentantul PNL era favorit și înaintea primului tur de scrutin. Atunci, a primit din partea caselor de pariuri 1,20 pentru un nou mandat la Cotroceni. Liderul PSD a plecat în cursă cu cota 6,00.

La alegerile prezidențiale din 2014, în turul doi au ajuns Victor Ponta și Klaus Iohannis. Interesant este că atunci reprezentantul PSD era marele favorit – avea o cotă de 1,10, dar a pierdut, iar actualul președinte primise o cotă de 5,50. De spus și că acum cinci ani, președintele Iohannis a obținut în turul doi 54,43% din voturi, iar Victor Ponta 45,56%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *