Skip to content
Magazin Sport

Cea mai motivantă melodie pentru exerciţii fizice

„God’s Plan” a lui Drake conduce topul Spotify pe 2018 al celor mai ascultate piese potrivite pentru efectuarea exerciţiilor fizice.

Lansat în luna ianuarie a anului trecut, single-ul rapperului canadian este cel care a motivat cel mai mult în 2018 utilizatorii Spotify să facă sport.

Cu peste 43,5 milioane de liste de muzică dedicate exerciţiilor fizice, Spotify evaluează anual ce piese au fost preferate de ascultători.

În clasamentul pe anul trecut se mai află „I Like It” a lui Cardi B şi „Till I Collapse” a lui Eminem. Aceasta din urmă s-a clasat pe primul loc în 2016 şi 2017.

Femeile care au ascultat listele de muzică pentru sport au preferat melodia „Uptown Funk” a lui Mark Ronson cu Bruno Mars, iar bărbaţii, „Till I Collapse”, scrie News.ro.

Ascultătoarele cu vârste de peste 30 de ani au reprezentat cel mai mare grup care a accesat listele, iar utilizatorii din Finlanda, Suedia şi Irlanda au fost cei mai activi.

Listele au fost accesate cel mai mult în luna iulie, în timp ce în noiembrie a fost înregistrat cel mai scăzut nivel.

Anul trecut, serviciul de streaming Spotify preciza că în 2017 a avut peste 25 de milioane de liste cu piese potrivite pentru sport create de utilizatori, număr care aproape s-a dublat în ultimele 12 luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *