Skip to content
Cluj Știri locale

Cea mai scumpă locuință din România, vândută cu peste un milion de euro

terrarealestate.com
" "

Cea mai scumpă locuință vândută anul trecut în cea mai scumpă piață imobiliară din țară a costat peste un milion de euro.

Este vorba despre o casă din zona străzii Eugen Ionesco din cartierul Zorilor, din Cluj-Napoca, vândută anul trecut pentru suma de 1,15 milioane de euro. Este cea mai scumpă tranzacție imobiliară realizată în 2019 în cea mai scumpă piață din țară, care este orașul Cluj-Napoca, arată raportul tranzacțiilor imobiliare publicat de Primăria Cluj-Napoca în urmă cu puține momente și realizat de compania Veridio, scrie actualdecluj.ro.

" "
" "

În total anul trecut în Cluj-Napoca au fost tranzacționate aproape 8.900 de imobile, mai exact 8.845, după cum arată baza de date a Direcției de Impozite și Taxe Locale a Primăriei Cluj-Napoca. „Momentul în care am finalizat această analiză plină de informații ce merită luate în considerare se suprapune cu criza medicală generată de pandemia Covid 19, care a bulversat atât afacerile cât și viețile noastre. În acest context și percepția asupra cifrelor din acest ghid va trebui menținută la datele de referință ale acestuia respectiv sfârșitul anului 2019. Pentru începutul anului 2020 s-a consemnat în primul trimestru o creștere a volumului tranzacțiilor imobiliare peste nivelul similar al anului 2019. Întregul an 2020 și efectele pandemiei asupra pieței imobiliare le vom consemna însă în ediția din anul viitor a ghidului”, a explicat Adrian Vascu, Senior Partner Veridio.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *