Skip to content
Coronavirus

Cea mai tânără victimă a coronavirusului în Europa: o fată de 12 ani a murit în Belgia

facebook

O fată de 12 ani a decedat în Belgia, fiind considerată cea mai tânără victimă a coronavirusului din Europa, transmite Lesoir.be. Anterior, în rândul tinerilor au mai decedat doi adolescenți, în vârstă de 16 ani din Franța și de 14 ani din Portugalia. Starea fetiței, testată pozitivă pentru noul coronavirus, s-a deteriorat după trei zile de febră.

FPS Health anunțat decesul marți dimineața. ”Este un moment dificil, deoarece este vorba de copil. Ne gândim la familia sa și la cei dragi. Este un eveniment rar, care ne bulversează „, a declarat Emmanuel André, virolog.

După franțuzoaica Julie (16 ani), portughezul Vitor Godinho (14 ani) a decedat duminică dimineața în mod neașteptat la spitalul São Sebastião din Feira.  Adolescentul, pasionat de futsal, era în bune condiții de sănătate și, cu excepția unui psoriazis, nu figura cu antecedente medicale.

În Belgia se înregistrau marți la prânz 12.775  de cazuri de infectare și 705 decese, potrivit worldometers.info, țara fiind pe locul 10 în topul țărilor afectate de coronavirus, potrivit g4media.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *