Skip to content
Politică

Cea mai tranșantă cerere adresată lui Iohannis în legătură cu anchetarea Laurei Kovesi: „Ori la bal, ori la spital”

" "

Deputatul USR Stelian Ion îi cere preşedintelui Klaus Iohannis să convoace referendumul privind justiţia, pentru a lămuri dacă românii vor să fie o naţie de hoţi.

„Caracatiţa e furibundă. Infractorii au intrat în fibrilaţie la gândul că fostul procuror şef DNA va deveni Procuror European. Dacă ministrul comunist Tudorel Toader, sluga infractorilor, n-a reuşit să clintească această candidatură, au activat planul de urgenţă: punerea sub acuzare a LCK de către odioasa Secţie Specială de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie creata special pentru a scăpa de magistraţii incomozi”, a scris Stelian Ion pe Facebook.

El îi cere preşedintelui Iohannis să convoace referendumul pe justiţie.

 „În ţara asta trebuie s-o lămurim, că se pare că pentru unii nu e clar: suntem sau nu suntem o naţie de hoţi? Vrem sau nu vrem penali în funcţii publice? Domnule Preşedinte Iohannis, facem şi noi referendumul pe justiţie? Poate aşa ne lămurim şi reuşim să separăm apele. Ştiu e riscant, e costisitor, dar zău că vreau să ştiu dacă românii vor să fie o naţie de hoţi! Ori la bal, ori la spital!”, încheie deputatul USR.

" "

1 comentariu la “Cea mai tranșantă cerere adresată lui Iohannis în legătură cu anchetarea Laurei Kovesi: „Ori la bal, ori la spital”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *