Skip to content
Politică

Cea mai trăsnită plângere penală: Prognoza meteo nu a fost corectă

" "

Seceta prelungită amenință culturile agricultorilor români, iar pagubele materiale se anunță a fi foarte mari. Supărați, agricultorii români, în frunte cu Laurențiu Baciu, președintele Ligii Asociaţiilor Producătorilor Agricoli din România au amenințat că vor formula o plângere penală împotriva Administrației Naționale de Meteorologie pe care o consideră vinovată.

Preşedintele Ligii Asociaţiilor Producătorilor Agricoli din România se plânge de faptul că prognozele greşite ale Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) au contribuit la pierderile uriaşe pe care le-au suferit fermierii.

" "
" "

Cel puţin noi, cei din zona Moldovei, am fost «ameninţaţi» toată primăvara, prin prognozele meteo, că vor veni ploile, dar singurul fenomen meteorologic care s-a manifestat a fost vântul. Din păcate, ANM ne-a indus în eroare pe noi, agricultorii. Am fi reuşit să mai recuperăm ceva dacă ştiam exact ce se va întâmpla în lunile mai şi iunie”, a spus Baciu.

Vom face plângere penală împotriva ANM pentru că ne-a informat greşit. A prognozat că în Moldova va ploua câte 20-30 de litri pe metru pătrat. Unde, mă? O să scoatem toate prognozele şi avertizările de ploaie pe care le-au făcut, în special că luna mai va fi ploioasă”, a declarat Laurenţiu Baciu pentru ziarulring.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *