Skip to content
Societate

Ceață densă pe Autostrada Soarelui, vizibilitatea scade sub 100 de metri

Centrul Infotrafic avertizează că traficul se desfășoară îngreunat, vineri seara, pe autostrada București-Constanța, din cauza ceții dense, vizibilitatea fiind, în unele locuri, de sub 100 de metri, potrivit Hotnews.

Potrivit Centrului Infotrafic, citat de Mediafax, se circulă în condiții pe ceață pe tronsonul 105 (Drajna) -80 (Dor Mărunt).

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (19.30), pe autostrada A2 București – Constanța, pe tronsonul 105 (Drajna) -80 (Dor Mărunt), traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 100 de metri„, au transmis reprezentanții Poliției Române.

Șoferii sunt sfătuiți să reducă viteza, să mărească distanța dintre mașini, să folosească luiminile, dar și să nu oprească pe benzile de circulaţie şi pe banda de urgenţă, iar în cazul unei defecțiuni să pornească luminile de avarie, să se echipeze cu vesta reflectorizantă, să scoată pasagerii în afara părţii carosabile şi să amplaseze triunghiurile reflectorizante la distanţe mai mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *