Skip to content
Politică

CEC Bank a rupt contractul cu o agenție de publicitate care a îndemnat la protest în ziua moțiunii

cugetliber.ro
" "

Banca de stat CEC Bank a rupt contractul cu o agenție de publicitate care a îndemnat la protest în fața Parlamentului miercuri, în ziua moțiunii de cenzură împotriva guvernului Viorica Dăncilă.

Este vorba despre Papaya Advertising – cunoscută printre altele pentru campania „Cumințenia Pământului” realizată pe vremea cabinetului Dacian Cioloș.

" "

Contactat de Paginademedia.ro, Robert Tiderle (patronul firmei) a confirmat informația.

„În notificare nu apare niciun motiv de reziliere. Putem bănui, așa cum multă lume își poate imagina, că are legătură cu postarea noastră de ieri, postare care a fost mult discutată în online și nu numai. Nu am primit nicio explicație. Dacă ele vor întârzia să apară, vom cere respectuos să ni se spună, după zece ani de colaborare, motivele acestei rezilieri”, declarat Tiderle.

Mai mult: afaceristul a susținut că agenția a fost vizitată de  „două persoane, care s-au recomandat a fi de la Ministerul Finanțelor”.

„Au lăsat la sediul agenției o hârtie neștampilată, fără antet, cu noi prevederi la o lege care are legătură cu publicitatea”, a afirmat Robert Tiderle.

Iată mesajul de luni de pe Facebook a agenției de publicitate Papaya Advertising:

„Dorim sa anuntam clientii, furnizorii si colaboratorii Papaya Advertising ca agentia va fi inchisa in ziua de miercuri, 27.06.2018. Am luat aceasta decizie pentru a da posibilitatea tuturor colegilor nostri sa aiba o zi libera, zi in care ii puteti gasi in fata Parlamentului, la intrarea dinspre parcul Izvor. Incepand cu ora 12.00.

Va multumim pentru intelegere.

Conducerea”.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *