Cei patru jucători de la PSG și-au aflat pedeapsa pentru scandările homofobe din meciul cu Olympique Marseille

Sursa foto: Eurosport

Cei patru jucători de la PSG care au scandat insulte homofobe la finalul meciului împotriva lui Marseille, scor 4-0, și-au aflat pedeapsa din partea Comisiei de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal (LFP) din Franţa.

Randal Kolo Muani, Ousmane Dembele, Achraf Hakimi şi Layvin Kurzawa s-au prezentat în fața Comisiei de Disciplină la doar o zi distanță de la înfrângerea suferită de PSG în grupele Ligii Campionilor cu Newcastle, scor 1-4.

Cei patru jucători de la PSG au fost suspendați o etapă și vor lipsi la meciul cu Strasbourg

LFP a anunțat că cei patru fotbaliști ai campioanei din Ligue 1 au fost suspendaţi un meci pentru implicarea lor în scandările homofobe împotriva lui Olympique Marseille. Suspendările celor patru sunt aplicabile începând cu data de 10 octombrie, ceea ce înseamnă că vor lipsi de la meciul cu Strasbourg, de pe data de 21 octombrie.

De asemenea, Liga a decis să închidă peluza Auteuil a stadionului Parc des Princes pentru un meci. Campioana Franței a anunțat că nu va face apel împotriva deciziei.

Jucătorii lui PSG au sărbătorit victoria cu Marseille cu fanii prezenți pe Parc des Princes

PSG a câștigat derby-ul din campionat cu Marseille, iar jucătorii campioanei Franței au mers să sărbătorească victoria împreună cu fanii prezenți la stadion. Fotbaliștii au rostit insulte împotriva jucătorilor de la Marseille alături de fanii prezenți la stadion.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL