Skip to content
Galați Societate Știri locale

Cei patru taximetriști din Galați sub control judiciar; ei nu pot practica taximetria timp de 45 de zile

Cei patru taximetrişti din Galaţi cercetaţi pentru agresarea unui tânăr de 19 ani au fost puşi sub control judiciar pentru 45 de zile. Totodată, ei au interdicţie de a practica taximetria pentru aceeaşi perioadă, scrie News.ro.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Galaţi au anunţat, vineri seară, că cei patru bărbaţi cercetaţi pentru lovire şi alte violenţe, îin speţa din 7 aprilie, au primit control judiciar pentru o perioadă de 45 de zile.

Totodată, ei au interdicţie de a exercita profesia de taximetrist, pe aceeaşi perioadă.

În cazul celui acuzat că i-a furat telefonul tânărului nu s-a dispus nicio măsură.

Potrivit Poliţiei Judeţene Galaţi, în urma cercetărilor, au fost identificaţi cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 24 şi 38 de ani, patru fiind acuzaţi că l-au bătut pe tânăr, iar al cincilea că i-ar fi sustras telefonul mobil.

Recent, tânărul de 19 ani a organizat o petrecere de ziua sa, iar spre dimineaţă a chemat un taxi pentru a ajunge acasă. La un moment dat, între taximetrist şi client ar fi izbucnit un conflict spontan. Atunci, taximetristul ar fi cerut ajutorul colegilor săi, prin staţie. Un grup de 6-7 şoferi a ajuns imediat unde se afla taxiul cu tânărul de 19 ani, iar şoferii s-au năpustit asupra acestuia. Bătaia a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă. Pe imagini se vede cum tânărul este trântit la pământ, apoi lovit cu pumnii şi picioarele.

Iniţial, a fost întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe. După vizionarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere au fost extinse cercetările pentru furt şi distrugere.

În urma loviturilor, tânărul a ajuns la spital cu multiple traumatisme. Medicii au stabilit că pacientul are nevoie de 16-18 zile de îngrijiri medicale după agresiunea suferită.

Firma pentru care lucrează taximetriştii a anunţat că va renunţa la şoferii implicaţi în dosarul de agresiune. De asemenea, Primăria Galaţi ia în calcul retragerea licenţei maşinilor care apar în filmarea incidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *