Skip to content
Politică

Cei șapte agresori ai jandarmeriței de la protestul din 10 august 2018, condamnați la închisoare cu suspendare

Închisoare cu suspendare pentru cei șapte bărbați acuzați că au lovit-o pe femeia jandarm la protestul din 10 august 2018. Judecătoria Sectorului 1 a stabilit pedepse cuprinse între 1 an și 2 ani și 8 luni de închisoare cu suspendare, precum și faptul că tânăra jandarm Ștefania Nistor trebuie să primească daune în valoare de 10.000 de euro, informează HotNews.ro. Decizia nu este definitivă.

Cei șapte agresori sunt acuzați de ultraj. De asemenea, doi dintre ei, cei care au furat arma Ștefaniei Nistor, au fost condamnați și pentru uz de armă fără drept.

Totodată, aceștia au interdicția de a participa la proteste, la adunări publice sociale, culturale sau sportive pentru cinci ani și trebuie să presteze muncă în folosul comunității în cadrul Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6, în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, la Administraţia Cimitirelor sau Crematoriilor Umane sau în cadrul Fundaţiei pentru Promovarea Sancţiunilor Comunitare sau la Arhiepiscopia Bucureştilor.

Ștefania Nistor a fost prinsă în mulțime împreună cu un coleg și a fost lovită de mai mulți protestatari pe 10 august 2018. Ulterior, alţi protestatari au intervenit şi i-au apărat pe cei doi jandarmi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *