Skip to content
Politică

Cel mai apropiat om de Dragnea, martor-cheie în dosarul Referendumul, decide soarta CFR

capital.ro

Fiecare Guvern instalat își plantează diverși apropiați în cele mai importante consilii de administrație ale companiilor de stat.

Cele mai bănoase consilii de administraţie se află în subordinea companiilor din cadrul Ministerului Transporturilor. Soarta companiilor  feroviare, cele din domeniul aviaţiei, naval sau portuar se decide de către consiliile de administraţie unde sunt instalaţi diverşi consilieri şi apropiaţi ai miniştrilor şi guvernului Dăncilă.

Cel mai proaspăt exemplu este numirea directorului de cabinet al premierului Viorica Dăncilă, Iuliana Mihaela Zobuian, în consiliul de administraţie al CFR SA. Cel mai probabil, Iuliana Mihaela Zobuian a devenit specialist în cale ferată după ce a trecut prin Ministerul Dezvoltării, aceasta fiind şefa de cabinet a fostului ministru Liviu Dragnea în perioada mandatului acestuia.

Din cv-ul noului membru CA al CFR SA aflăm că a absolvit facultatea de management-inginerie economică în agricultură şi dezvoltare rurală. Are o diplomă de master în inginerie şi management în alimentaţie publică şi agroturism. Primul job al Iulianei Mihaela Zobuian a fost de referent în cadrul PSD, iar în anul 2004  a ajuns şef de cabinet al secretarului general PSD.

Iuliana Mihaela Zobuian a fost unul dintre martorii-cheie în dosarul Referendumul, în care Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu suspendare, ea formulând în instanţă o declaraţie favorabilă liderului PSD, conform ziare.com.

Citește mai mult: capital.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *