Cel mai frumos dar de Crăciun. Zeci de bebeluşi s-au născut în zi de Sărbătoare

bebeluş
Sursa foto: Bonnie Kittle on Unsplash

Au primit cel mai frumos dar de Crăciun. În patru familii din Timiș au venit pe lume trei fetițe și un băiețel. Iar la Iași, femeile care au născut noaptea trecută au primit pachete cu hăinuțe și produse de igienă pentru cei mici. Toți sunt sănătoși și au fost primiți cu lacrimi de bucurie în familiile lor.

Prima fetiță născută la Maternitatea Bega în prag de Crăciun a ajuns în brațele mamei ei chiar în dimineața de Ajun.

Imediat după Tesa, a venit pe lume Maria, în prima zi de Crăciun. Ea are acasă 4 frățiori, care abia așteaptă să o cunoască.

Tot la Maternitatea Bega din Timișoara, s-a grăbit să vadă lumina zilei și un băiețel, iar la Maternitatea Odobescu, s-a născut Ștefania. La Iași, la 24 de minute după miezul nopții s-a născut Victor Yanis. Are aproape 2 kilograme și jumătate, iar mama lui abia așteaptă să meargă împreună acasă, la cei dragi.

De 11 ani, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență din Iași oferă daruri primului copil născut de Crăciun, dar și unui bebeluș dintr-o familie numeroasă.
Ca să-și amintească peste ani de acesta vizită, salvatorii ieșeni le-au dus copiilor și câte o mașină de pompieri în miniatură.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL