Skip to content
Cultura

Cel mai mare târg de carte, Gaudeamus, va avea loc exclusiv online

Cea de-a 28-a ediţie a târgului de carte Gaudeamus are loc între 17 şi 21 noiembrie, în format exclusiv online.

Pe site-ul gaudeamus.ro pot fi vizitate şaptezeci de standuri virtuale şi programul cuprinde peste 60 de evenimente editoriale, în majoritate lansări şi prezentări de carte în premieră.

Între cele 70 de companii se numără câteva dintre cele mai prestigioase edituri din România şi distribuitori de carte românească şi străină,iar standurile pot fi vizitate în secţiunea Catalog, cu pagini de prezentare individuale dedicate acestei ediţii.

Standurile virtuale ale participanţilor, semnalate ca atare în paginile lor de prezentare, vor putea fi accesate prin butonul aferent, iar cititorii vor putea achiziţiona titlurile preferate prin plasarea de comenzi în magazinele online ale companiilor participante.

Toate evenimentele propuse de participanţii la această ediţie vor fi disponibile, live sau înregistrate, în secţiunea dedicată programului de pe site-ul gaudeamus.ro, pe pagina Facebook a Radio România Gaudeamus şi pe paginile din reţelele de socializare ale participanţilor.

Evenimentele înregistrate vor fi disponibile pentru vizionare începând de la momentul la care figurează în programul târgului, iar cele transmise în direct pe alte canale decât site-ul oficial al târgului de carte Gaudeamus vor putea fi accesate din programul general al evenimentelor, scrie news.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *