Skip to content
Politică

Cel mai NOU SONDAJ de opinie Avangarde- Cum arată lupta prezidențială pe ultima sută de metri. Cine a crescut și cine a scăzut în preferințelor românilor

Sociologul Marius Pieleanu a prezentat în exclusivitate la Antena3 ultimul sondaj de opinie realizat de casa de sondare Avangarde, în luna octombrie.

Iată rezultatele acestui nou sondaj de opinie realizat de Avangarde:

Graficul prezentat de Avangarde prezintă evoluția candidaților din luna august până la cea mai noua cercetare din luna octombrie.

Victor Ponta a scăzut de la 44% în luna august la 42% în luna octombrie.

Klaus Iohannis a crescut de la 25% în luna august la 28% în luna octombrie.

Călin Popescu Tăriceanu a crescut inițial de la 9 la 10%, iar în octombrie a scăzut la 8%.

Elena Udrea a scăzut de la 7% în luna august la 5% în luna octombrie.

av

 

Teodor Meleșcanu are 4% cu o săptămână înainte de primul tur, Monica Macovei a crescut de la 2% în luna august la 4% în luna octombrie. Corneliu Vadim Tudor și Dan Diaconescu au scăzut de la 4% în luna august la 2% în luna octombrie. Pe un trend descrescător este și Kelemen Hunor, de la 4% în august la 3% în octombrie.

av2

2 comentarii la “Cel mai NOU SONDAJ de opinie Avangarde- Cum arată lupta prezidențială pe ultima sută de metri. Cine a crescut și cine a scăzut în preferințelor românilor

  1. Cata mizerie !!! Pai asta e dovada clara ca sondajele Avangarde sunt o manipulare ordinara ! Acum spun ei ca in august Ponta avea 44 % ??? Verificati va rog ce au publicat in august, sa vedeti ca alte mizerii mancau ! Apoi in septembrie Tariceanu era dat de ei cu 7 %, acum ne spun ca avea 10% ??? Cand l-au dat ei in august pe Iohannis cu numai 25 % ??? Ca nu l-au coborat niciodata sub 28% ! Mi-e scarba !!!

  2. votul cetatenilor hotaraste!!! e trist daca se intampla ca in cazul alegerilor europarlamentare!!! oricum Plagiatorul poate dormi linistit, va pierde mai clar ca tatucul lui AN in 2004!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *