Skip to content
Sport

Cel mai piratat film din lume în 2014

Potrivit acestui clasament întocmit de compania Excipio, specializată în monitorizarea pirateriei online, filmul „Lupul de pe Wall Street”, cu Leonardo DiCaprio în rolul principal, a generat 30,03 milioane de descărcări ilegale pe internet.

Topul, dominat de filmele cu super-eroi, filme SF, lungmetraje fantasy şi filme de acţiune, a fost alcătuit pe baza datelor obţinute în perioada 1 ianuarie 2014 – 23 decembrie 2014. De asemenea, în Top 20 se regăsesc şi multe dintre filmele nominalizate la premiile Oscar din acest an – „Lupul de pe Wall Street”, „Gravity 3D: Misiune în spaţiu”, „12 ani de sclavie”, „Căpitanul Phillips” şi „Ţeapă în stil american”.

Pe locul al doilea se află filmul de animaţie „Regatul de gheaţă/ Frozen” cu 29,9 milioane de descărcări ilegale pe internet, informeayă realitatea.net.

Podiumul este completat de „RoboCop”, un remake din 2014 al filmului cu acelaşi titlu din 1987, care s-a clasat pe poziţia a treia. Cele două filme au generat împreună 29,8 milioane de descărcări online, potrivit companiei Excipio, care nu a oferit însă o statistică exactă pentru descărcările generate doar de pelicula din 2014.

Topul 10 al celor mai piratate filme din 2014 pe internet este completat de producţiile „Gravity 3D: Misiune în spaţiu/ Gravity” (29,4 milioane descărcări), „Hobbitul: Dezolarea lui Smaug/ The Hobbit: The Desolation of Smaug” (27,6 milioane descărcări), „Thor: Întunericul/ Thor: The Dark World” (25,7 milioane descărcări), „Căpitanul America: Războinicul iernii/ Captain America: The Winter Soldier” (25,6 milioane descărcări), „Legenda lui Hercule/ The Legend of Hercules” (25,1 milioane descărcări), „X-Men: Viitorul este trecut/ X-Men: Days of Future Past” (24,3 milioane descărcări) şi „12 ani de sclavie/ 12 Years of Slave” (23,6 milioane descărcări).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *