Skip to content
Politică

„Cel mai putinist stil!” Raețchi îi cere socoteală lui Firea pentru armata de POSTACI

ziuanews.ro
" "

Deputatul PNL Ovidiu Raețchi o ia de guler pe Gabriela Firea: parlamentarul liberal îi cere socoteală primarului general social-democrat pentru armata de POSTACI.

Într-un status publicat marți pe Facebook, Raețchi amintește de un fenomen apărut luni pe site-ul ziarului Adevărul: la scurt timp după debutul interviului cu edilul PSD, au fost depistați numeroși postaci care își creau conturi doar ca s-o laude pe Firea și să-i atace pe cei care o criticau. Totodată, PNL-istul îi compară pe PSD-iști cu putiniștii în ceea ce privește antrenarea unor așa-numite „armate de troli”.

" "

„Fac un apel la transparență în Primăria Capitalei și îi solicit public Gabrielei Firea să permită o anchetă internă care să clarifice motivul pentru care persoane plătite din bani publici asigură servicii de propagandă online pentru primarul PSD – în loc să facă treburi pentru care sunt de fapt plătiți, în folosul bucureștenilor. Solicitarea mea vine după ce, în urma unei emisiuni la care a participat Gabriela Firea la Adevărul LIVE, publicația a arătat cum mai multe conturi cu nume fictive au căpușat secțiunea de comentarii, unde nu conteneau cu osanale la adresa ei. Mai mult, cei care îndrăzneau să o critice pe Gabriela Firea erau asaltați de postaci. Trebuie să lămurim dacă acțiunile de acest fel au fost comandate de primarul general și dacă angajații din primărie sunt împiedicați în exercitarea atribuțiilor pentru a face jocuri de imagine și PR politic. Sigur, mobilizarea simpatizanților și a electoratului prin măsuri discreționare sau coercitive nu ar fi o noutate la PSD, iar practica pare să ia forma unei «armate de troli» în cel mai putinist stil. Nu ar fi deloc onest ca angajații din Primărie să fie folosiți în jocurile de imagine ale Gabrielei Firea, cu atât mai puțin în condițiile în care am vorbi despre un caz de dublă manipulare la nivelul unei instituții publice – atât a cititorilor de media cât și a angajaților din primărie este mesajul lui Ovidiu Raețchi.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *